ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (ОФЕРТА) на замовлення, придбання, продаж та доставку товарів

Цей договір між ТОВ «БАД-АЛТАЙ», надалі «Продавець» та користувачем послуг інтернет-магазину https://detrical.com.ua/, надалі – «Замовник», є публічним договором купівлі-продажу товарів та визначає основні умови замовлення, придбання та доставки товарів через інтернет-магазин https://detrical.com.ua/.

Покупець, діючи з метою придбання Товару, беззастережно приймає умови цього договору купівлі-продажу товарів (далі – Договір) на таких умовах:

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1. Публічна оферта (далі – «Оферта») – публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин (далі – «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті , включаючи всі Програми.

1.2. Замовлення – рішення Замовника замовити товар та його доставку, оформлене в інтернет-магазині.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) інтернет-магазину. ) укласти договір купівлі-продажу товарів. Зазначений договір є публічним, тобто, згідно зі статтею 633 Цивільного кодексу України, його умови однакові для всіх покупців.

2.2. Відповідно до статті 642 Цивільного Кодексу України повним та беззастережним прийняттям умов цієї пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу товарів на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення.

2.4. Оформленням Замовлення Покупець підтверджує погодження та безумовне прийняття ним умов цієї пропозиції (оферти).

2.5. Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови цієї Пропозиції (Оферти) шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне: а) Покупець повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);
б) він дає дозвіл на збирання, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче у Застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого строку після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України “Про захист персональних даних”, про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника як суб’єкта персональних даних згідно із Законом України “Про захист персональних даних” йому відомий і зрозумілий.

3. ЦІНА ТОВАРУ
3.1. Ціна на кожну позицію товару вказана на сайті Інтернет-магазину.

3.2. Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну на будь-яку позицію товару.

3.3. У разі зміни ціни на замовлений Товар Продавець зобов’язується проінформувати Покупця про зміну ціни Товару.

3.4. Покупець має право підтвердити або анулювати Замовлення на придбання Товару, якщо ціна змінена Продавцем після оформлення Замовлення.

3.5. Зміна Продавцем ціни на сплачений Покупцем Товар не допускається.

3.6. Продавець вказує вартість доставки Товару на сайті Інтернет-магазину або повідомляє Покупцю під час оформлення замовлення Оператором.

3.7. Зобов’язання Покупця з оплати Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів.

3.8. Розрахунки між Продавцем та Покупцем за Товар здійснюються способами, вказаними на сайті Інтернет-магазину у розділі «ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА».

4. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
4.1. Замовлення Товару здійснюється Покупцем через Оператора за телефоном: 0800 5083190 (044) 3333-140 (41) або через сервіс сайту Інтернет-магазину https://detrical.com.ua/

4.2. При реєстрації на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов’язується надати наступну реєстраційну інформацію:

4.2.1. прізвище, ім’я, по-батькові Покупця або зазначеної ним особи (отримувача);

4.2.2. адресу, якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

4.2.3. Адреса електронної пошти;

4.2.4. контактний телефон;

4.2.5. логін та пароль.

4.3. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються у кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

4.4. Якщо Продавцеві потрібна додаткова інформація, він має право запросити її у Покупця. У разі не надання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товарів в інтернет-магазині.

4.5. При оформленні Замовлення через Оператора (п. 4.1 цієї Оферти) Покупець зобов’язується надати інформацію, зазначену в п. 4.2. справжньої Оферти.

4.6. Прийняття Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних у реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або під час оформлення Замовлення через Оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора, дані про Покупця реєструються в базі даних Продавця.

4.7. Покупець відповідає за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

4.8. Договір купівлі-продажу дистанційним способом між Продавцем та Покупцем вважається укладеним з моменту електронного оформлення замовлення на сервісі сайту інтернет-магазину.

5. ДОСТАВКА ТА ПЕРЕДАЧА ТОВАРУ ПОКУПЦЮ
5.1. Способи, порядок та терміни доставки товарів вказані на сайті у розділі «ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА». Порядок та умови доставки замовленого товару Покупець погоджує з оператором інтернет-магазину на момент оформлення покупки.

5.2. Самовивіз товару:

5.2.1. Після формування заявки покупець може зробити розрахунок та отримати свій товар за адресою: м. Київ, провулок Балтійський, 20Ас 09.00 до 18.00 у будні.

5.2.2. Право власності та ризик випадкової втрати чи пошкодження товару переходить до Замовника або його Представника з моменту отримання товару.

5.3. Доставка товару здійснюється власними силами співробітниками інтернет-магазину згідно з умовами доставки, або із залученням третіх осіб (перевізника).

5.4. При отриманні товару Замовник повинен у присутності представника Продавця перевірити відповідність Товару якісним та кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

5.5. Замовник або Представник Замовника під час приймання товару підтверджує своїм підписом у видатковій накладній, що не має претензій до кількості товару, зовнішнього вигляду та комплектності товару.

6. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ
6.1. Замовник має право відмовитися від товару у будь-який час до його передачі, а після передачі товару – у порядку та на умовах, визначених Законом України «Про захист прав споживачів».

6.2. Повернення товару, у випадках, передбачених законом, здійснюється за адресою, вказаною на сайті у розділі «КОНТАКТИ».

7.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
7.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцю внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовлених на Сервісі https://detrical.com.ua/и приобретенных у Продавца.

7.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень та своїх зобов’язань у разі надання Покупцем недостовірної чи неправдивої інформації.

7.3. Продавець та Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов’язань відповідно до чинного законодавства України та положень цього Договору.

7.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов’язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця та/або Покупця після укладання цього договору. Сторона, яка не може виконати своїх зобов’язань, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ
СУСПІЛЬСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БАД-АЛТАЙ»
провулок Балтійський, 20А, м. Київ, 04073 Код ЄДРПОУ: 32011411
у АТ КБ «ПРИВАТБАНК» IBAN UA 033052990000026006046801185
ІПН №320114105635

Політика конфіденційності сайту https://detrical.com.ua/
Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку сайт https://detrical.com.ua/, на якому розміщено текст цієї Політики конфіденційності, може отримати про Користувача, а також будь-які програми та продукти, розміщені на ньому.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від його імені, які організують та (або) здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними даними.

1.1.2. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що відноситься до прямо чи опосередковано визначеної чи визначеної фізичної особи (суб’єкта персональних даних).
1.1.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збирання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкова для дотримання Адміністрацією сайту вимога не допускати їх умисного розповсюдження без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. «Користувач сайту (далі Користувач)» – особа, яка має доступ до сайту через мережу Інтернет і використовує даний сайт для своїх цілей.

1.1.6. “Cookies” — невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером і зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті, намагаючись відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. IP-адреса — унікальна мережна адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1. Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, Користувач повинен припинити використання сайту.

2.3. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до цього сайту. Адміністрація сайту не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на цьому сайті.

2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, які надає Користувач сайту.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення персональних даних, які Користувач надає за різноманітними запитами Адміністрації сайту (наприклад, при реєстрації на сайті, оформленні замовлення, підписки на повідомлення тощо).

3.2. Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на Сайті і зазвичай включають наступну інформацію:

3.2.1. прізвище, ім’я, по-батькові Користувача;

3.2.2. контактний телефон Користувача;

3.2.3. адресу електронної пошти (e-mail);

3.2.4. логін та пароль;

3.2.5. адресу, якою слід доставити Товар (якщо доставка за адресою) та інші дані.

3.3. Адміністрація сайту також вживає зусиль щодо захисту Персональних даних, які автоматично передаються в процесі відвідування сторінок сайту:
IP-адреса;
інформація з cookies;
інформація про браузер (або іншу програму, яка здійснює доступ до сайту);
час доступу;
відвідані адреси сторінок;
реферер (адреса попередньої сторінки) тощо.

3.3.1. Вимкнення cookies може спричинити неможливість доступу до сайту.

3.3.2. Сайт здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення та вирішення технічних проблем, для контролю коректності операцій, що проводяться.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація не обумовлена ​​вище (історія покупок, браузери та операційні системи тощо) не підлягає навмисному розголошенню, за винятком випадків, передбачених у п.п. 5.2. та 5.3. цієї Політики конфіденційності.

4. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовуватись з метою:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті, для оформлення замовлення та (або) укладання Договору.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів сайту.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи направлення повідомлень, запитів щодо використання сайту, надання послуг, обробка запитів та заявок від Користувача.

4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайству.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач погодився на створення облікового запису.

4.1.7. Повідомлення Користувача сайту про стан Замовлення.

4.1.8. Оброблення та отримання платежів, підтвердження податку чи податкових пільг, оскарження платежу.

4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської та технічної підтримки у разі виникнення проблем, пов’язаних з використанням сайту.

4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту або від імені партнерів сайту.

4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сторонні сайти або сервіси партнерів даного сайту з метою отримання їх пропозицій, оновлень чи послуг.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання заявок Користувача, оформлених на сайті, в рамках Договору публічної оферти.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади лише на підставах та в порядку, встановлених чинним законодавством.

6. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН
6.1. Користувач зобов’язується:

6.1.1. Надати коректну та правдиву інформацію про персональні дані, необхідну для користування сайтом.

6.1.2. Оновити або доповнити надану інформацію про персональні дані у разі зміни даної інформації.

6.1.3. Вживати заходів для захисту доступу до своїх конфіденційних даних, що зберігаються на сайті.

6.2. Адміністрація сайту зобов’язується:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Не розголошувати персональні дані Користувача, за винятком п.п. 5.2. та 5.3. цієї Політики Конфіденційності.

6.2.3. Здійснити блокування персональних даних, що належать до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, у разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
7.1. Адміністрація сайту несе відповідальність за навмисне розголошення Персональних даних Користувача відповідно до чинного законодавства, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. та 7.2. цієї Політики Конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту не несе відповідальності, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала громадським надбанням до її втрати чи розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до її отримання Адміністрацією сайту.

7.2.3. Отримана третіми особами шляхом несанкціонованого доступу до файлів сайту.

7.2.4. Була розголошена за згодою Користувача.

7.3. Користувач несе відповідальність за правомірність, коректність та правдивість наданих Персональних даних відповідно до чинного законодавства.

8. Вирішення суперечок
8.1. До звернення до суду з позовом щодо спорів, що виникають із відносин між Користувачем сайту та Адміністрацією сайту, обов’язковим є пред’явлення претензії (письмової пропозиції щодо добровільного врегулювання спору).

8.2 Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

8.3. У разі недосягнення угоди – спір буде передано на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства.

8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем та Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ
9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

0
    0
    Ваш кошик
    Ваш кошик порожнійПовернутися в магазин